Til virksomheder

Jeg er her for at hjælpe virksomheder med at træde ind i en ny æra af trivsel og produktivitet. Min rejse begyndte med en personlig transformation, og i dag er jeg fast besluttet på at dele min ekspertise og passion med erhvervslivet.

Jeg er dedikeret nørd inden for sundhed og trivsel, og har gennem de sidste knap 4 år arbejdet på at højne den fysiske og mental trivsel som selvstændig kropsterapeut, internationalt certificeret stress- og performancecoach og mentaltræner. 

Jeg har i mere end 11 år arbejdet med mennesker og faciliteret forandringsprocesser både i det etablerede sundhedssystem og som selvstændig. 

Jeg ved, at forebyggelse, tidlig opsporing og indsats ift. fysisk og mental sundhed er en yderst vigtig faktor for virksomheder, der ønsker at højne trivslen, produktiviteten og dermed også konkurrenceevnen. 

For hvis ikke der er fokus på medarbejderes trivsel, kan det hurtigt koste dyrt. Og tallene taler for sig selv. Vi har aldrig haft højere mistrivsel blandt danskere, end vi har i dag. 

 

Og lige præcis derfor, satte jeg mig for at udvikle et koncept, der i den grad tager hånd om fysisk og mental mistrivsel. For jeg tror ikke på, at fuldtidssygemelding altid er den rette løsning, men det kræver også, at det med garanti er medarbejderen, der er i fokus. Derfor har jeg udviklet et koncept, der er 100 % individualiseret og skræddersyet. For jeg tror på, at det den eneste vej til et effektivt langtidsholdbart resultat. 
 

Hvad kan jeg gøre for din virksomhed?

Du spørger måske: “Hvad kan jeg tilbyde din virksomhed?” Jeg kan hjælpe med at optimere trivsel og produktivitet på flere niveauer:

  • Fysisk Velvære: Jeg kan hjælpe dine medarbejdere med at tackle fysiske udfordringer, reducere smerter og forbedre deres kropslige velvære, så de er i stand til at nå de ønskede mål, der er sat for virksomheden. Stressbelastninger i den fysiske krop kommer til syne både i form af smerter og ubehag samt fysiologiske ubalancer fx tarmproblemer, kvalme, vejrtrækningsproblemer og angstanfald. 

  • Jeg arbejder med dine medarbejdere fysisk på briksen. På den måde kan jeg stimulere nervesystemet, lymfesystemet, hormonsystemet og energisystemet, så dine medarbejdere får behandlet de fysiske skavanker, der begrænser dem i at udføre deres arbejde optimalt. 

  • Mental Balance: Jeg arbejder med evidensbaserede og anerkendte metoder og værktøjer, der styrker den mentale sundhed, reducerer stress og sygemeldinger, øger fokus og koncentration og andre mentale færdigheder. Og skulle det ske, at din medarbejder er sygemeldt, så arbejder jeg målrettet henimod, at få din medarbejder tilbage på arbejdet under kontrollerede forhold og med de rette værktøjer. Selvfølgelig i tæt dialog mellem dig som leder og din medarbejder. 

  • Den mentale forandringsproces understøttes af den evidensbaserede træningsform: Mentaltræning. 
    Mentaltræning er oprindeligt designet til, at få topatleter til ikke bare at toppræstere – men præstere sublimt. 

    Jeg har taget denne træningsform til mig, og bruger den nu aktivt i arbejdet med mental sundhed. Mentaltræning er et skræddersyet lydprogram, der har til formål at redesigne hjernens neuronspor. Når der ændres i de neurale forbindelser, er det muligt, at danne nye forbindelser, der er mere støttende, motiverende, fremaddrivende. 

  •  SOS-kald – direkte adgang: Som noget fuldstændig unikt, og som jeg har taget med fra mine 1:1 forløb for private, så tilbyder jeg en direkte sparringsmulighed til mig under forløbet. Når du arbejder med et menneske, der er ramt af stressbelastninger fysisk og mentalt, så er der brug for akut støtte. Det er her, vi får arbejdet med alt det, der sker i kroppen mellem sessionerne, så vi sikrer, at båden tipper den rigtige vej, og transformationen fortsat er i udvikling. 

  • Jeg har igennem de sidste år finpudset og justeret mit forløb, og jeg kan se, hvor hurtige og store resultater, mine klienter skaber, netop fordi vi kan tage fat om ubehaget, mens det er tilstede. 

Som udgangspunkt foregår forløbet hos Jer i virksomheden. Det er dog også muligt at rykke forløbet til min klinik i Greve.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dine medarbejdere og din virksomhed? Så lad os tage et uforpligtende møde, hvor jeg præsenterer din mulighed for samarbejde.  

Jeg kan kontaktes på tlf. 4050 1514 eller info@kroppensterapi.dk
Coaching

Det siger klienterne

Shopping Basket

Tag toppen af dine smerter på under 2 minutter
(uden brug af smertestillende)

• Vidste du, at bl.a. spytproduktion kan dæmpe dine smerter?

• Vidste du, at denne øvelse kan laves alle steder?

Hent din guide for 0 kr.