Om Kroppens Terapi

I slutningen af min barsel i 2019 kunne jeg mærke, at der skulle ske noget nyt. Noget mere! Jeg følte mig ikke længere hjemme under de rammer, som jeg arbejde under som ergoterapeut, og jeg kunne mærke en drivkraft i at kunne hjælpe mennesker på et langt dybere plan og i nogle rammer, hvor det var mig selv, der fastlagde, hvad der var muligt. Min drøm var at kunne være med til at støtte mine klienter i en transformation fra A til B, så de i højere grad kunne leve præcis det liv, som gav mening for dem, og ikke længere skulle lade sig begrænse af fysisk smerte og mentale blokeringer og ubalancer.

Jeg valgte derfor at skifte den kommunale ergoterapeut ud med en ergoterapeut på egne vinger. Derfor ændrede jeg min retning hen imod selvstændig behandler. 

Jeg har sidenhen uddannet mig som sportsmassør og skadesterapeut, og har gennem de sidste 2 år været på utallige kurser for at kunne tilrettelægge mit helt eget behandlingskoncept med fokus på sammenhængen mellem krop og sind udført med en coachende tilgang, der får dig til at reflektere over egen livssituation. Alt sammen noget jeg i mit univers kalder for Metafysiologisk Behandling. 

OG HVAD KAN DU SÅ? Tænker du måske. 

Jeg kan hjælpe det fysiske dig, det psykiske dig og det emotionelle dig tilbage til den hverdag, som er vigtig for dig. Jeg kan hjælpe dig med at være den bedste udgave af dig selv uden fysiske smerter og mental ubalance.

Jeg kan få dig til at være i ét med din krop, støtte dig i at genfinde og mærke dig selv på ny og skabe en følelse af balance og ligevægt, der er vanedannende.

Det handler ikke om symptombehandling men årsagsbehandling.

Kroppen er et komplekst unikum, og det sætter store krav til mig som behandler. Derfor fortsætter jeg med at videreuddanne mig, så jeg hele tiden kan sikre dig den mest effektive behandling. 

Til februar 2022 starter jeg min rejse henimod at blive neuropsykologiskcoach og mentaltræner. Det bliver toppen af kransekagen, når jeg snakker om at arbejde med det hele menneske og transformation. Jeg glæder mig helt vildt! 

IMG_6330

Det siger klienterne

Shopping Basket

Tag toppen af dine smerter på under 2 minutter
(uden brug af smertestillende)

• Vidste du, at bl.a. spytproduktion kan dæmpe dine smerter?

• Vidste du, at denne øvelse kan laves alle steder?

Hent din guide for 0 kr.